Lid Worden

We staan altijd met open armen klaar als er nieuwe kinderen zich willen komen inschrijven. U kunt via dit inschrijvingsformulier uw gegevens doorgeven, dan komt u automatisch op de wachtlijst te staan en contacteren we u zo snel mogelijk. Helaas hebben we voor sommige leeftijden een ledenstop moeten invoeren omdat niet alle takken de capaciteit hebben om er nog extra leden bij te nemen. In dat geval laten we u iets weten en kan u op de wachtlijst blijven staan en/of een andere leuke jeugdbeweging zoeken voor uw kind.  

Wij bieden nieuwe leden 3 probeer-activiteiten aan, zonder dat u daar inschrijvingsgeld moet voor betalen. In deze 'proefperiode' is uw kind gratis verzekerd. Na de 3de keer vragen we dan om de knoop door te hakken. We moeten alle leden namelijk verzekeren via FOS, en dan kunnen we hen op tijd laten weten dat uw kind effectief deel uitmaakt van onze toffe eenheid.

Het lidgeld bedraagt € 55 per werkingsjaar. Hierin inbegrepen zitten de algemene werkingskosten en de kosten voor de verzekering. Liefst worden de lidgelden betaald per overschrijving op onze rekening (BE56 0017 0672 3888). Via FOS bieden we ook een lidgeld aan verminderd tarief aan. Als u denkt hierop aanspraak te kunnen maken, neemt u contact op met onze eenheidsleiding

Let wel op! Elke eerste zondag van de maand knijpt de leiding er een dagje tussenuit om op familiebezoeken te gaan!